Особливості бургерів із котлетою з рослинного фаршу

Title%20photo%20%281%29.1140x600.jpg

Бургери є найпопулярнішим продуктом у закладах швидкого харчування. Для веганів замість звичайної котлети із тваринного м'яса пропонується рослинна. Це інноваційний продукт, з яким можна ознайомитися на сайті Eat-me-at, де представлена інформація про склад, харчову та енергетичну цінність.

Особливості веганських котлет для бургерів​

Не тільки для веганів, а й усіх людей було створено рослинне м'ясо, воно максимально нагадує справжнє. Для виробництва не потрібно вирощувати тварин, при цьому суттєво скорочується викид парникових газів та негативний вплив на екологію.

Це рослинний продукт, в якому немає антибіотиків, холестерину та ГМО. Він збагачений вітамінами групи В, мінералами, цинком, залізом, кальцієм, калієм та ін. Веганська котлета виходить смачною, соковитою та апетитною, її потрібно смажити по 3 хвилини з кожного боку.

Завдяки відсутності холестерину знижується ризик розвитку захворювань серця та судин. Незважаючи на переваги, веганське м'ясо підійде не всім, тому куштувати його потрібно в невеликій кількості.

Через особливий склад воно не підходить алергікам та діабетикам. За харчовою цінністю воно не належить до дієтичного продукту, тому такі бургери калорійні. Котлету можна смажити у замороженому вигляді, збільшуючи час смаження. У готовому вигляді вона має виглядати, як «середня прожарка». Причому її можна готувати на грилі або запікати в духовці при температурі від 180 до 200 градусів протягом 15 хвилин.

Веганський фарш для бургерів є напівфабрикатом у замороженому вигляді. Він фасується в пакування різної ваги, як правило, це котлети діаметром 9 см. Необхідно дотримуватись правил зберігання, розморожування та готування, що забезпечує якісне приготування бургеру.

Крім котлет, з веганського фаршу готують й інші страви: банош, равіолі, фрикадельки, роли, люля-кебаб, лазанью, а також додають у супи та салати. На вибір пропонуються рецепти для веганів від Eat me at, вони урізноманітнюють денний раціон.

Із чого виготовляється рослинна котлета для веганських бургерів?​

Рослинна котлета для веганського бургеру виготовляється з таких основних інгредієнтів:

  • питна вода;
  • соняшникова та кокосова олія;
  • сіль;
  • сік буряка;
  • натуральні ароматизатори;
  • екстракт дріжджів;
  • соєвий та картопляний білок;
  • сушені приправи (паприка, петрушка, часник та ін.).
Сік буряка надає веганському фаршу червоний відтінок, характерний для свинини та яловичини. За посиланням https://eat-me-at.com/uk/product/eat-me-burger можна замовити котлети для веганських бургерів, які максимально схожі на тваринне м'ясо за смаком та текстурою.

Харчова цінність становить 270 ккал на 100 г, а енергетична 1124 кДж. Також у 100 г міститься 16 г рослинного білка та 3 мг заліза. Веганське м'ясо варто скуштувати хоча б для різноманітності, не лише веганам, а й усім іншим людям.
 
Последнее редактирование:
Назад
Сверху Снизу